Järkvissle-Västanå FVOF

Förvaltar fisket i den del av Indalsälven, sjöar, tjärnar och bäckar inom det område där vi har fiskerätt. Vi ansöker varje år om utsättning av öring i älven ( vattenregleringspengar) och en sjö och en tjärn för egna medel. Vi säljer fiskekort som gäller i hela kortfiskeområdet, sätter upp skyltar och sköter om och bygger vindskydd och torrdass. Varje vår anordnar vi en familjedag med pimpelfisketävling, kolbullar och grillning.

Indalsälven, Kråkstensjön, Mussjön, Vackerlandån, Kvarnån

Natursköna Indalsälven erbjuder nedströms kraftverket övernattningsmöjlighet i kanotstuga, grillplats och spännande fiske i strömmande vatten efter öring, harr, gädda och abborre.
Uppströms har vi gädda, abborre, öring, sik och lake. Där finns badbrygga med grillplats och lugnt vatten lämpade för stilla naturupplevelser i kanot
eller båt.
I Kråkstensjön kan man fiska abborre, öring, röding och sik. Här finns barnvänlig badplats med naturlig långgrund sandstrand, vindskydd och torrdass.
Vid Mussjön finns vindskydd med grillplats och här kan man få abborre, öring, röding eller en och annan gädda på kroken.

Län: Västernorrlands län
Kommun: Sundsvall

Fiskekort

Vi erbjuder följande fiskekort, klicka på respektive för att se vilka regler som gäller.
Dygnskort (80 kr)
Årskort (300 kr)
Årskort Bybor (150 kr)

Köp fiskekort på https://www.ifiske.se/fiske-indalsalven-krakstensjon-mussjon-vackerlandan-kvarnan.htm

Allmänhetens kontaktperson

Monika Karlsson
0706 - 92 28 53
0692-21059@telia.com

Hemsida

Saknas

PDF

Områdeskarta