Södra Sämsjöns FVOF

Södra Sämsjön

Södra Sämsjön är en lång och vacker sjö. Den sträcker sig mellan Månstad i söder och Vegby i norr. Sjöns botten varierar mellan grunda bevuxna bottnar till djupa partier där 28 meter är djupast. En av de djupaste sjöarna i Sjuhäradsbygden.

Sjön erbjuder ett varierat och spännande fiske. Sjön är känd för sina välväxta gäddor och stora abborrar. Gäddfisket har på senare är blivit en turistattraktion. Möjligheten att fiska från land är goda och fiskar du från båt har du mycket att utforska då det är stor variation i djup och bottentyp.

Nu finns en helt ny djupkarta tillgänglig.  Den är gjord med modern teknik och mycket detaljerad. Kartan säljs i lokala sportfiskebutiker, i bokhandeln, på Ulricehamns turistbyrå och på Cafè Sjöparken i inplastat utförande för bästa hantering på land, i båt eller på isen. Djupkartan finns även i digitalt utförande för Lowrace plottrar. Se Kontaktpersoner nedan för info eller köp. 

Län: Västra Götalands län
Kommuner: Ulricehamn, Tranemo

Fiskekort

Vi erbjuder följande fiskekort, klicka på respektive för att se vilka regler som gäller.
Dagkort (60 kr)
Årskort (500 kr)
Paravan-kort (300 kr)
Gäller under tid 1 september tom. 15 maj. Endast i kombination med gällande Årskort. Paravankortet gäller för max 4 spöparavaner.

Köp fiskekort på https://www.ifiske.se/fiske-sodra-samsjon.htm

Allmänhetens kontaktperson

Enar Hemmings
0731 - 82 11 58
enar.hemmings@telia.com

Hemsida

Saknas

PDF

Ladda ner PDF-fil